Etäkokeet

Keväällä 2020 FiSTB laajensi tuotevalikoimaansa myös etäkokeisiin, eli nyt mahdollista tehdä englanninkielisiä ISTQB-kokeita vaikka kotoa käsin. Käytämme tässä kumppanimme iSQI:n palveluita. Koetarjonta, hinnat ja alennukset on eritelty iSQI:n webissä. Huom. Suomessa on käytössä ainoastaan koetyyppi Flex (Remote Proctor), joka pitää valita halutun kokeen kohdassa exam method. Maksutapana etäkokeissa on Paypal. Katso lisää koekäytännöistä ja ilmoittaudu kokeeseen täällä.


Kaikille avoimet kokeet

Ilmoittautuminen kaikille avoimiin ISTQB:n kokeisiin tapahtuu Tivian koekalenterin kautta.

Jatko- ja expert-tason kokeisiin pitää ilmoittautua viimeistään 21 vrk ennen koepäivää ja perustason kokeisiin viimeistään 14 vrk ennen koepäivää. Sen jälkeen voit kysyä jäljelle jääneitä vapaita peruutuspaikkoja osoitteessa ilmoittaudu (at) tivia.fi. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. Peruutusilmoitukset vastaanotetaan ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen ilmoittaudu (at) tivia.fi .

Jos on kysymyksiä kokeesta, ota yhteyttä: ilmoittaudu (at) tivia.fi.

Hinnasto luokkamuotoisille kokeille

  • Foundation level -kokeet: 250 € + ALV 24% = 310 €.
    • FiSTB/TIVIA-jäsenet saavat perustason kokeesta 65 € alennuksen, jolloin hinta on 185 € + ALV 24 % = 229,40 €.  Huom. Eri alennuksia ei voi yhdistää.
    • Foundation kokeen hinta opiskelijoille ja työttömille on 125 € + ALV 24% = 155 €.  Saadaksesi Foundation -kokeen alennetulla hinnalla, ilmoita opiskelija- tai työtön-statuksesi ilmoittautumislomakkeen ”Employer/Työnantaja”-kentässä ja lähetä ilmoittautumisen yhteydessä kopio opiskelijakortistasi tai työttömyystodistuksestasi osoitteeseen ilmoittaudu (at) tivia.fi. Ilman asianmukaista todistusta testi laskutetaan normaalihintaisena.
  • Advanced level -kokeet: 280 € + ALV 24% = 347,20 €.
  • Expert level -kokeet: 450 € + ALV 24% = 558 €.

Huom. Kumppanit saavat kokeita alennushinnoin. Tutustu kumppanialennuksiin täällä. Lasku lähetetään kokeen jälkeen. Maksuehto 14 pv netto. Koetulokset ilmoitetaan maksusuorituksen jälkeen. Huom! Jos yritys maksaa laskusi, tarkistathan laskutusosoitteen ja viitenumeron talousosastoltasi.