Onneksi olkoon, Kari Kakkonen! Vuoden 2021 The EuroSTAR European Testing Excellence Award voittaja

Kari Kakkonen on valittu vuoden 2021 The EuroSTAR European Testing Excellence Award voittajaksi.
Karilla on vankka kokemus ohjelmistotestauksesta ja lisäksi hän on julkaissut Dragons Out! kirjan, joka edistää ohjelmistotestauksen tuomista lasten tietoisuuteen. Kirja on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Kari johtaa laadun ja osaamisen kehittämisen keskusta Knowitilla, sekä hän on Knowit Oy:n edustaja konsernitason ohjelmistotestauksen osaamisen kehittämisessä. Kari on erityisen osaava ketterässä ohjelmistokehityksessä ja testausprosessien parantamisessa ja laadunvarmistuksen parantamisen projekteissa. Hän kouluttaa ohjelmistotestaukseen, ketteryyteen, DevOpsiin ja tekoälyy liittyen sekä hän esiintyy usein alan tapahtumissa. Hän on kouluttanut mm. ISTQB/ISEB-kursseja jo vuodesta 2003, ketteryyttä vuodesta 2007, DevOpsia vuodesta 2015 ja AI:ta vuodesta 2017. Kari on Tivi.fi:n aktiivinen bloggaaja.

”The EuroSTAR conference explains on their award page that ”The EuroSTAR European Testing Excellence Award is the highest honour bestowed by our community. It is driven by peer nominations and is the ultimate recognition for those that continually give to the testing community.”

Lisää tietoa
https://conference.eurostarsoftwaretesting.com/awards/