Testing Assembly 22.9.2022
Testing Assembly järjestetään tänä vuonna torstaina 22.9.2022, jolloin juhlistamme samalla seminaarin 10-vuotista taivalta. Tällä kertaa meillä on ohjelmaa koko seminaariviikon ajan, neljä tutoriaalia ja tietenkin varsinainen seminaaripäivä, jossa meillä on ennätysmäärä puhujia ja peräti kolme keynote-esitystä. Tutoriaalit sopivat mainiosti mm. eri testausmenetelmien ja -tekniikoiden opiskeluun ja kouluttajat ovat testausalan tunnetuimpia nimiä,
Onneksi olkoon, Kari Kakkonen! Vuoden 2021 The EuroSTAR European Testing Excellence Award voittaja
Kari Kakkonen on valittu vuoden 2021 The EuroSTAR European Testing Excellence Award voittajaksi.
Karilla on vankka kokemus ohjelmistotestauksesta ja lisäksi hän on julkaissut Dragons Out! kirjan, joka edistää ohjelmistotestauksen tuomista lasten tietoisuuteen. Kirja on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.
https://www.dragonsout.com/p/order-dragons-out-book.html
Kari johtaa laadun ja osaamisen kehittämisen keskusta Knowitilla,
ISTQB-kokeita keväällä 2021
FiSTB järjestää yhdessä TIVIA:n kanssa ohjelmistotestauksen ISTQB®-sertifiointikokeita Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Perinteisen Foundation-kokeen lisäksi on tarjolla mm. seuraavia kokeita: Advanced Test Automation, Advanced Security Tester, Agile Tester, Acceptance Tester, Mobile Application Testing (Uutta!) ja Gambling Industry Tester (Uutta!).
Katso tarkempi aikataulu https://tivia-jasenyhdistykset.fi/sertifiointitestit/
Lisätietoja sertifikaattien sisällöistä löytyy ISTQB®:n sivustolta.

Toimisto lomalla
TIVIAn toimisto lomailee heinäkuun ajan. Tapahtumiin ja koulutuksiin voi ilmoittautua normaalisti. Jäseneksi voi myös liittyä normaalisti loman aikana.

LUMI: Euroopan tehokkain supertietokone Kajaanissa
Tervetuloa mukaan tähän kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin kuulemaan LUMI-supertietokoneen tarinasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Webinaari järjestetään torstaina 1.9.2022.

Musiikin ja äänimaiseman merkitys oppimiselle sekä keinoja tuottaa niitä itse koodaamalla
Digitarinoiden, pelien ja pulmien rakentelun lisäksi koodaus soveltuu myös musiikin tuottamiseen ja siten musiikin oppimiseen käytännön kautta.